Βόμβα Εξερράγη τα ξημερώματα έξω από το υπουργείο Εργασίας

Βόμβα Εξερράγη τα ξημερώματα  έξω από το υπουργείο Εργασίας

Εκρηκτικός μηχανισμός Εξερράγη  στη 01.29 τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από το υπουργείο Εργασίας, Ενα  χτύπημα στην καρδιά της πόλης.

Με το προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» κατέστησε σαφές πως δεν ήθελε τραυματίες δίνοντας παράλληλα ικανό χρόνο για την εκκένωση της περιοχής.

Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για μια ενέργεια που είχε ως στόχο να προκαλέσει τόσο την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όσο και την ΕΛ.ΑΣ.

Ειναι δεύτερη τρομοκρατική οργάνωση μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα με επιχειρησιακή ικανότητα και θράσος που πραγματοποιεί ένα τέτοιο χτύπημα καθώς και στις 18/12, η οργάνωση «Ένοπλη Προλεταριακή Δικαιοσύνη» τοποθέτησε εκρηκτικό μηχανισμό κοντά στην έδρα των ΜΑΤ στο Γουδί, ο οποίος όμως εξουδετερώθηκε.

Τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου θα εξεταστούν για τυχόν ομοιότητες με άλλους που είχαν χρησιμοποιηθεί σε παρόμοιες επιθέσεις.

Η  ΕΛ.ΑΣ. σαρώνει τις κάμερες ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας αναζητώντας στοιχεία για το πώς κατάφεραν οι βομβιστές να φτάσουν στο σημείο 

ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΤΑΔΙΟΥ

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.