Νεα στοιχεία καινε τον Καραμανλή για τα Τέμπη


Νεα στοιχεία καινε τον Καραμανλή για τα Τέμπη

Η εφημερίδα «Δημοκρατία» φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας επιστολή του τότε διευθύνοντα συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Φίλιππου Τσαλίδη, το οποίο ενημέρωνε τον βουλευτή Σερρών για τον «ορατό πλέον κίνδυνο να υπάρξει ένα συμβάν μεγίστης σοβαρότητας».

Το έγγραφο ανατρέπει τους ισχυρισμούς του Κώστα Καραμανλή και καλείται πλέον να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό και πρωτίστως στις οικογένειες των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας.

Η επιστολή απευθυνόταν στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ, Σπύρο Πατέρα, με πρώτο όνομα στην κοινοποίηση αυτό του Κώστα Καραμανλή και δεύτερο του τότε υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλου. Ενήμερη ήταν και η πρόεδρος της ΡΑΕ, Ιωάννα Τσιαπαρίκου.

Με αυτά τα νεα στοιχεία έ για την τραγωδία των Τεμπών αποκαλύπτονται ολα  ενώ ο τότε αρμόδιος υπουργός Κ. Καραμανλής κάνει ότι δεν γνώριζε.

 «Κανένα πόρισμα δεν κράτησα στο συρτάρι μου» 

είπε χθες ο Κώστας Καραμανλής ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά το έγκλημα των Τεμπών, όμως πριν καλά – καλά στεγνώσει το μελάνι των πρακτικών της συνεδρίασης, αποδεικνύεται ότι ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών έλεγε ψέματα.




Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.