ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ:«Κάποτε τον αγρότη τον έβρισκα μόνο στο χωράφι, σήμερα τον βρίσκω και μια ώρα στο καφενείο»




ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΤΑΖΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΩΡΑ ΞΕΣΠΑΘΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ...ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ .
ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΚ ΕΚ ΤΗΣ ΣΑΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΑΣ..

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ , ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΡΩΓΩΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ..Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!

Σε μια αδιανόητη δήλωση απαξίωσης του κόπου των αγροτών προχώρησε ο βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Γιώργος κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης με αιρετούς εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα.

Η σύσκεψη έγινε με πρωτοβουλία του δημάρχου Προποντίδας Εμμανουήλ Καρρά. Η αποστροφή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και την αντίδραση της βουλεύτρια Χαλκιδικής και τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κυριακής Μάλαμα, που ανέδειξε το γεγονός.

«Κάποτε τον αγρότη τον έβρισκα μόνο στο χωράφι, σήμερα τον βρίσκω και μια ώρα στο καφενείο»

Συγκεκριμένα ο Ιωάννης Γιώργος ανέφερε ότι «εγώ νομίζω σαφέστατα ότι η θέση σας έχει βελτιωθεί και θα σας πω το γιατί: Κάποτε τον αγρότη τον έβρισκα μόνο στο χωράφι, σήμερα τον βρίσκω και μια ώρα στο καφενείο. Παράδειγμα λέω. Σίγουρα η ζωή μας δεν ήταν όπως πριν 20 χρόνια».

Από την πλευρά της η Κυριακή Μάλαμα ρωτά, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εάν «μετά από τους ελεύθερους επαγγελματίες που για την κυβέρνηση είναι «φοροφυγάδες», και οι αγρότες είναι «τεμπέληδες»;

Καταληκτικά η Κυριακή Μάλαμα τονίζει στην ανάρτησή της: «ποιοι είναι τελικά οι ενάρετοι για την κυβέρνηση; Μόνο ο μεγιστάνας Stern, τον οποίο ευχαριστεί η κυβέρνηση δημόσια για τις αρχαιότητες από τις Κυκλάδες που κατέχει στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη;».

 Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.                                                                                           

  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.