Συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Σύνταγμα κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία. 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ;;;

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΑΜΕΣΗΣ ΛΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ!!! ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;;;

Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ FUNDS ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΟΥΝ!

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΡΑΣΑ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ!!!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΠΕΖΕΤΕ ΤΗΝ ΧΥΤΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ....

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ή ΟΧΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ή ΟΧΙ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ !!!

Στην πλατεία Συντάγματος στήθηκε εξέδρα για τους ομιλητές της συγκέντρωσης κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. Ανάμεσά τους ήταν και ο επικεφαλής της «Νίκης», Δημήτρης Νατσιός. 

Οι περισσότεροι από τους συγκεντρωμένους κρατούσαν ελληνικές σημαίες, ενώ άλλοι είχαν στα χέρια σταυρούς. Πολλά ήταν τα πλακάτ και τα πανό με συνθήματα κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας. Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος για τη διαμαρτυρία ήταν πολλοί ρασοφόροι.  

Τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργάνωσε η «Εστία Πατερικών Μελετών». Ως συνδιοργανωτές αναφέρονται οι: Ενωμένη Ρωμηοσύνη, Κίνημα υπέρ της παραδοσιακής ελληνορθόδοξης οικογένειας «Μαμά, μπαμπάς και παιδιά», Ορθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Άγιος Αλέξιος, ο άνθρωπος του Θεού», Ορθόδοξη φιλανθρωπική αδελφότης «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», Ορθόδοξος Ιεραποστολική αδελφότης «Ο σταυρός», Ορθόδοξος σύλλογος «Άγιος Σάββας», Πανελλήνιος σύνδεσμος για την ελληνορθόδοξη παράδοση «Παρακαταθήκη», Ελληνική ορθόδοξη νεολαία, ΙΝΚΑ Πειραιά, Εθνικοί φύλακες. 

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.