Αγρότες: Αστυνομικό μπλόκο στα τρακτέρ που πήγαιναν από τη Χαλκιδική στη Θεσσαλονίκη



Την πορεία των περίπου 40 τρακτέρ αγροτών της Χαλκιδικής προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης σταμάτησε η αστυνομία, τοποθετώντας κλούβα των ΜΑΤ στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών.

Οι αγρότες από το μπλόκο των Νέων Μουδανιών είχαν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί από τον κόμβο Μουδανιών, όπου είναι παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους, με προορισμό το ΥΜΑΘ (Υπουργείο Εσωτερικών, τομέας Μακεδονίας-Θράκης), προκειμένου να επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Στη θέα του αστυνομικού μπλόκου, επιτροπή των παραγωγών που συμμετείχαν στην κινητοποίηση ζήτησε από τους αστυνομικούς να συνεχίσουν τα τρακτέρ την πορεία τους, ωστόσο τους επετράπη να συνεχίσουν μόνο με αγροτικά οχήματα.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ομάδα αγροτών, στην προσπάθεια να παρακάμψει το μπλόκο των αστυνομικών, άνοιξε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα της Εθνικής Οδού, στο ύψος του Λακκώματος και προχώρησε με τα τρακτέρ στον αποκλεισμό και του παρακείμενου δρόμου που οδηγεί στη Θεσσαλονίκη.

Από τις 10:30 το πρωί, η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη παραμένει κλειστή, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ίδιο ρεύμα.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.