Ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της θεραπείας του καρκίνου με κατανάλωση αφρού CO!!

 

 Μια νέα θεραπεία για καρκινοπαθείς περιλαμβάνει την κατανάλωση αφρού με μονοξείδιο του άνθρακα (CO) για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της θεραπείας που λαμβάνουν, γενικότερα. Εμπνευσμένοι από εκπληκτικές παρατηρήσεις σε προηγούμενες μελέτες, όπου οι καρκινοπαθείς που κάπνιζαν παρουσίασαν βελτιωμένα αποτελέσματα στον περιορισμό του κυτταρικού θανάτου, οι ερευνητές διερεύνησαν τη σχέση μεταξύ του CO και του θανάτου των καρκινικών κυττάρων.

Με επικεφαλής τον ογκολόγο James Byrne από το Πανεπιστήμιο της Αϊόβα, η ομάδα ανέπτυξε έναν ασφαλές για κατανάλωση αφρό με προσθήκη CO χρησιμοποιώντας υλικά παγίδευσης αερίου (GEMs). Οι επιτυχείς δοκιμές σε καρκινικά ανθρώπινα κύτταρα και κύτταρα ποντικιών, καθώς και δοκιμές σε ποντίκια με καρκίνο του παγκρέατος και του προστάτη, κατέδειξαν σημαντική μείωση της ανάπτυξης των όγκων. Αυτά τα πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα αναπαράχθηκαν σε κάποιο βαθμό σε ανθρώπινα καρκινικά κύτταρα που καλλιεργήθηκαν σε Τρυβλία Πέτρι.

50% μείωση της πιθανότητας θανάτου από καρκίνο του δέρματος με νέα ισχυρή θεραπεία

Η μελέτη υποδηλώνει ότι τα αυξημένα επίπεδα CO, που επικρατούν στους καπνιστές, ενδέχεται να ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των αναστολέων της αυτοφαγίας. Ωστόσο, περαιτέρω έρευνα και κλινικές δοκιμές είναι απαραίτητες για να διαπιστωθεί η αποτελεσματικότητα του αφρού στην υποβοήθηση των καρκινοπαθών. Η ερευνητική ομάδα παραμένει αισιόδοξη για την ευρύτερη εφαρμογή αυτής της προσέγγισης, προβλέποντας τη δυνατότητα βελτίωσης των θεραπειών για διάφορους τύπους καρκίνου. Αν και τα ζητήματα ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας, η μελέτη ανοίγει νέες δυνατότητες για την πρόοδο των αντικαρκινικών θεραπειών και τον περιορισμό της εξάπλωσης του όγκου.

techmaniacs.gr 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.