Μέτρα για την προστασία από το ψύχος στον δήμο Αθηναίων

Σε ετοιμότητα βρίσκεται και πάλι ο δήμος Αθηναίων, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.


Σε ετοιμότητα βρίσκεται και πάλι ο δήμος Αθηναίων, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν. Στο πλαίσιο της προστασίας των αστέγων από το έντονο ψύχος, σήμερα τέθηκε σε 24ωρη λειτουργία το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) το Υπνωτήριο του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων, το πρόγραμμα Streeet Work και το τηλεφωνικό κέντρο.

Ειδικότερα, οι άστεγοι μπορούν να φιλοξενηθούν στο Υπνωτήριο του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων επί των οδών Αχαρνών 3 και Λιοσίων (2105246515/6 εσωτ.0) και στη Λέσχη Φιλίας Αγίου Ελευθερίου, Αχαρνών 372 (2102012334).

Οι ομάδες Street Work θα επιχειρούν όλο το 24ωρο στους δρόμους της πόλης, μοιράζοντας ζεστό τσάι, σταφίδες, σάντουιτς, φρυγανιές, είδη ρουχισμού και κουβέρτες, ενημερώνοντας τους πολίτες για τα σημεία όπου μπορούν να βρουν ζεστασιά και βοηθώντας όσους δυσκολεύονται να μετακινηθούν στο Υπνωτήριο του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων, το οποίο λειτουργεί αδιάλειπτα για τη διαμονή, σίτιση και εξυπηρέτηση των αναγκών τους.

Το τηλεφωνικό κέντρο του Κ.Υ.Α.Δ.Α. (210-5246515/6 εσωτ. 0) θα δέχεται αναφορές από πολίτες για τα σημεία όπου βρίσκονται άστεγοι, οι οποίοι χρειάζονται βοήθεια. Αναφορές για σημεία, όπου βρίσκονται άστεγοι μπορούν να γίνονται επίσης στον τετραψήφιο αριθμό επικοινωνίας του δήμου Αθηναίων 1595.Πηγή: zougla.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.