Εκτός ελέγχου η βία και η εγκληματικότητα των ανηλίκων...Νέο περιστατικό με συμπλοκή ανηλίκων αυτήν την φορά στην Λαμία!

 


 Έχει ξεφύγει η κατάσταση με την εγκληματικότητα των ανηλίκων, με ένα νέο περιστατικό να συμβαίνει στη Λαμία.

Δύο ανήλικοι επιτέθηκαν σε έναν 18χρονο στη συνοικία της Νέας Άμπλιανης στη Λαμία. Τον πλησίασαν τον χτύπησαν με σιδερογροθιά, τον απείλησαν με μαχαίρι και του ζήτησαν να τους δώσει τα λεφτά του.

Όπως αναφέρει το tvstar.gr ο 18χρονος τους είπε πως δεν είχε χρήματα και τότε εκείνοι του άρπαξαν το κινητό του και εξαφανίστηκαν.

Ο 18χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Για την επίθεση ενημερώθηκε η αστυνομία και ο 18χρονος υπέβαλλε μήνυση.

Με την περιγραφή που έδωσε στην αστυνομία οι ληστές εντοπίστηκαν και τους πέρασαν χειροπέδες, ενώ πάνω τους βρέθηκε το κλεμμένο κινητό, μαχαίρι, σιδερογροθιά και ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.