Νεκρός ο αστυνομικός που είχε πάρει μέρος στην καταδίωξη υπόπτων στην Αθηνών-Κορίνθου




Κατέληξε, ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Το  τροχαίο,  προκλήθηκε στη διάρκεια της καταδίωξης, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε μαζί με τον άλλο συνάδελφό του, συγκρούστηκε με περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου στον Ασπρόπυργο.

Το χρονικό – Πώς προκλήθηκε το τροχαίο
Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα, όταν το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος από την περιοχή της Νίκαιας. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω.

Η μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχε στην καταδίωξη έπεσε πάνω σε περιπολικό
Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει καταδίωξη με περιπολικά και μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., η οποία κατέληξε στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου.
Ενώ βρισκόταν στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στην προσπάθειά του ν’ αποφύγει τις αστυνομικές δυνάμεις, ο οδηγός του ύποπτου αυτοκινήτου έκανε απότομη αλλαγή κατεύθυνσης, με αποτέλεσμα μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχε στην καταδίωξη να πέσει πάνω σε περιπολικό όταν ο οδηγός του φρέναρε απότομα.
Ο ένας αστυνομικός κατέληξε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ο έτερος αναβάτης της μηχανής της ΔΙΑΣ  έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα.
Μετά το τροχαίο ατύχημα, το οποίο προκλήθηκε κατά την καταδίωξη, συνελήφθη ο ένας από τους υπόπτους που επέβαινε στο δεύτερο, καταδιωκόμενο όχημα.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.