Τσεχία: Αυτός είναι ο φοιτητής που σκόρπισε τον θάνατο στην Πράγα



Σύμφωνα με διαρροές από αστυνομικές πηγές στο τσέχικο μέσο Lidovky.cz, ο δράστης ήταν Τσέχος, φοιτητής ιστορίας με ψυχολογικά προβλήματα και ήταν 24 ετών. Ο δράστης πριν μεταβεί οπλισμένος στο Πανεπιστήμιο φέρεται να σκότωσε τον πατέρα του στο σπίτι τους, στο χωριό Κλάντνο, και στην συνέχεια να τοποθέτησε εκεί κάποια αυτοσχέδια βόμβα, η οποία δεν εξερράγη. Η αστυνομία είχε ήδη εκδόση ένταλμα σύλληψής του: γνώριζε ότι ήταν οπλισμένος και επικίνδυνος.

Τα μηνύματα του δράστη ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, λίγες ώρες πριν το αιματοκύλισμα στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου με τους 11 και τους πάνω από 30 τραυματίες ανήρτησε: «Γ@μ@μ@νη μέρα, γ@μ@μ@νη ζωή» και «πίνω τσάι και θέλω να αυτοκτονήσω» έγραφε πριν από λίγα 24ωρα στο Telegram ο δράστης του μακελειού στην Πράγα.
«Μισώ τον κόσμο και θέλω να προκαλέσω όσο περισσότερο πόνο μπορώ», είναι επίσης ένα από τα σοκαριστικά μηνύματα που έγραψε ο δράστης του μακελειού στην Πράγα στο Telegram. Ταυτοποιήθηκε ως ο 24χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου του Καρόλου, David Kozak.
Τουλάχιστον 11 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί – μεταξύ αυτών και ο δράστης – και περισσότεροι από 30 άνθρωποι είναι τραυματίες, εκ των οποίων οι 9 σε σοβαρή κατάσταση από το μακελειό με τους πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα.

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες με τον δράστη να βρίσκεται στην οροφή του πανεπιστημίου και να σημαδεύει με το πυροβόλο όπλο του τον κόσμο που τρέχει πανικόβλητος να ξεφύγει από το σημείο.
Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από αίθουσα του πανεπιστημίου στην Πράγα:
Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο της ΕΡΤ, ακούγονται πυροβολισμοί και οι φοιτητές πέφτουν κάτω από τα θρανία και πίσω από τις καρέκλες, προσπαθώντας να προστατευτούν.

Τα πλάνα μετά την αιματηρή επίθεση δείχνουν τους φοιτητές να βγαίνουν από τις αίθουσες, με τη βοήθεια της αστυνομίας, ο ένας πίσω από τον άλλο, ενώ άλλες φωτογραφίες δείχνουν τους φοιτητές να βγαίνουν κρατώντας τα χέρια τους πάνω από το κεφάλι.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.