Τραγωδία στα Τέμπη: Ο πατέρας της Ελπίδας κλήθηκε να παραλάβει το πτυχίο της αδικοχαμένης κόρης του – «Ένα άψυχο χαρτί στα χέρια χωρίς παιδί να ευχηθώ…»

Η γραμματεία της Σχολής, τηλεφώνησε στον πατέρα της άτυχης κοπέλας, ώστε να παραλάβει το πτυχίο της.


Εννέα μήνες από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, συγγενείς και φίλοι των θυμάτων να εξακολουθούν να βιώνουν ένα δράμα.

Ένα από τα θύματα της τραγωδίας ήταν και η 28χρονη Ελπίδα Χούπα, η οποία θα αποφοιτούσε φέτος από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η γραμματεία της Σχολής, τηλεφώνησε στον πατέρα της άτυχης κοπέλας, ώστε να παραλάβει το πτυχίο της , ωστόσο ο ίδιος σε ανάρτησή του τόνισε πως δεν μπορεί να παρευρεθεί.

«Αυτό που κυριάρχησε αμέσως στο μυαλό μου ήτανε ότι ενώ όλοι θα είναι μέσα στην τρελή χαρά για τις επιδόσεις του παιδιού τους και θα του εύχονται καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους, εγώ θα στέκομαι σαν σκιάχτρο με ένα άψυχο χαρτί στα χέρια χωρίς παιδί να ευχηθώ. Κάποιοι φρόντισαν γι’ αυτό» έγραψε ο πατέρας της 28χρονης, Χρήστος Χούπας.

Η ανάρτηση του πατέρα της Ελπίδας:









Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.