Γκάζι: Αυτός είναι ο «πιστολέρο» που ψάχνει η ΕΛΑΣ - Απελάθηκε δύο φορές από την Ελλάδα




Γκάζι: Αυτός είναι ο «πιστολέρο» που ψάχνει η ΕΛΑΣ - Απελάθηκε δύο φορές από την Ελλάδα

Ο 37χρονος αλβανικής καταγωγής, Ν.Ι. καταζητείται από την ελληνική αστυνομία για το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι. Το αλβανικό Μέσο top-channel έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τόσο την φωτογραφία όσα και τα στοιχεία του, καθώς και για τις υποθέσεις του παρελθόντος στις οποίες εμπλέκεται.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 37χρονος, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί προς το παρόν, έχει απελαθεί δύο φορές από την Ελλάδα και έχει επιστρέψει στη χώρα.

Προς το παρόν στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται ο συνοδηγός του πιστολέρο. Πρόκειται για 33χρονο Αλβανό, ο οποίος επέβαινε στο γκρι τζιπ και ήταν αυτός που έριξε την πρώτη μπουνιά στην παρέα των Κρητικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά τη σύλληψή του, φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν περίμενε να πάρει τέτοια τροπή ο καβγάς.

«Ένας καβγάς ήταν και έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι θα πυροβολήσει», φέρεται να ήταν τα πρώτα του λόγια.

Θέμα χρόνου, ωστόσο, θεωρείται η σύλληψη του «πιστολέρο», ο οποίος άνοιξε πυρ και τραυμάτισε τους 3 άνδρες. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά πρόκειται για μέλος της αλβανικής μαφίας.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.