Αναχώρησε από την Αθήνα ο Ερντογάν – Άνοιξαν εκ νέου οι δρόμοι στο κέντρο



Αναχώρησε από την Αθήνα ο Ερντογάν – Άνοιξαν εκ νέου οι δρόμοι στο κέντρο

Ολοκληρώθηκε η σύντομη επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα. Ο Τούρκος πρόεδρος μαζί με την αποστολή του αναχώρησαν από την τουρκική πρεσβεία, που ήταν και ο επόμενος σταθμός μετά το Μέγαρο Μαξίμου και την συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και έφτασαν στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσουν.

Ο Τούρκος πρόεδρος κατέβηκε από τη λιμουζίνα και πριν ανέβει στο προεδρικό αεροσκάφος του συνομίλησε για άλλη μια φορά με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη και άλλα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας τον περίμεναν στο κόκκινο χαλί. Στη συνέχεια χαιρέτησε και επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.