Γνωστοί οι αλλοδαποί δράστες στην αστυνομία στην αιματηρή συμπλοκή σε κλαμπ στο Γκάζι!Μάχη για την ζωή τους οι τρεις τραυματίες!






Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αλλοδαπούς μπράβους, οι οποίοι πιθανότατα έχουν ήδη διαφύγει εκτός της χώρας.

Η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει ποιοι είναι οι δράστες, που πυροβόλησαν εν ψυχρώ....
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπούς μπράβους, με δράση στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι μάλιστα είναι γνωστοί στις Αρχές. Πολλοί εκ των οποίων που έχει βάλει στο στόχαστρο η ΕΛ.ΑΣ., είναι Αλβανοί.
Μάλιστα, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν αποκλείουν να έχουν ήδη διαφύγει στο εξωτερικό και πιθανότατα στην Αλβανία. Το όχημά τους, δε, είχε νοικιαστεί με leasing, ενώ δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές.

Σε βίντεο φαίνονται οι δύο δράστες να πλησιάζουν στο σημείο που βρίσκεται η παρέα των Κρητικών. Εκεί συνομιλούν έντονα μεταξύ τους και οι δράστες μετά απομακρύνονται μαζί με τα τρία θύματα. Ο καβγάς ξεκίνησε και τότε ο ένας από τους δύο δράστες έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε στο κεφάλι τον έναν Κρητικό και μετά τους άλλους δύο.


Οι  άνδρες του τμήματος εκβιαστών ερευνούν κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να δουν αν πρόκειται για άτομα που εργάζονται στην περιοχή ως προστασία σε κάποια επιχείρηση ή αν περνούσαν τυχαία από εκεί. Η ασφάλεια έχει ήδη στα χέρια της την πινακίδα του οχήματος και έχει εντοπίσει πως είναι νοικιασμένο.

Από τις μαρτυρίες που είχε λάβει μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου, τουλάχιστον 10, έχει ήδη σκιαγραφήσει το προφίλ και τη δράση των αντρών. Η σύλληψή τους θεωρείται θέμα χρόνου!! 

Βρέθηκε DNA στα ρούχα των θυμάτων στο Γκάζι

«Μάχη» για τη ζωή του δίνει ο 29χρονος Κρητικός
Ώρες αγωνίας βιώνουν οι οικογένειες των τριών τραυματιών από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι.

«Μάχη» για τη ζωή του δίνει ο 29χρονος Κρητικός από τους πυροβολισμούς έξω από γνωστό νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι, αφού νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας νοσηλεύονται επίσης σε σοβαρή κατάσταση τα δύο αδέρφια, ηλικίας 29 και 34 ετών που τραυματίστηκαν από τις σφαίρες που δέχθηκαν επίσης έξω από το κλαμπ στο Γκάζι. Η κατάστασή τους είναι πιο ελεγχόμενη ιατρικώς.

Η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει τα στοιχεία και την πινακίδα κυκλοφορίας του μαύρου τζιπ, έχει συλλέξει από το σημείο 4 κάλυκες των 9 χιλιοστών ενώ έχει δοθεί σήμα σε όλη την Αττική για τον εντοπισμό τους.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.