«Γραμμή Γεραπετρίτη» παντού! Μέχρι τα 6 ναυτικά μίλια και τα αιολικά πάρκα «για να μην έχουμε προβλήματα»









«Γραμμή Γεραπετρίτη» παντού! Μέχρι τα 6 ναυτικά μίλια και τα αιολικά πάρκα «για να μην έχουμε προβλήματα»

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης ΥΠΕΞ της κυβέρνησης Μητσοτάκη σήμερα, μας είχε ανακοινώσει από το βήμα της Βουλής ,ότι η ελληνική κυριαρχία φθάνει μέχρι τα 6 ναυτικά μίλια

. Η δήλωση προκάλεσε αντιδράσεις αλλά όπως φαίνεται η κατάσταση των πραγμάτων έχει δρομολογηθεί, ειδικά μετά από την άνετη εκλογική νίκη της ΝΔ και την ανυπαρξία αντιπολίτευσης.

 Τα 6 ναυτικά μίλια αποτελούν κατά τη σημερινή κυβέρνηση…κόκκινη γραμμή μας!!!

Δεν είναι εκτίμηση ή άποψη ,αλλά γεγονός που εκφράζεται σε κάθε ευκαιρία, χωρίς βεβαίως να παίρνει έκταση η δημοσιοποίηση του.

 Τελευταίο παράδειγμα αυτό που ακούστηκε στο 1ο Συνέδριο της Ένωσης Ελληνικών Ναυτπηγείων.

Στο πάνελ με θέμα «Σύγχρονες Μορφές Ενέργειας -Υπεράκτια Αιολικά Πάρκα», ο ΓΓ Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του υπουργείου Ενέργειας Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης , είπε μεταξύ άλλων ότι επιλέξαμε να μην αναπτύξουμε αιολικά πάρκα πέρα από τα 6 ναυτικά μίλια «για να μην έχουμε προβλήματα στην εξωτερική μας πολιτική». Μην φανταστείτε ότι τα σημεία του Αιγαίου που αναφέρει ο κ.Αϊβαλιώτης είναι ακριτικά νησιά! Κάθε άλλο.

Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.