ΜΕΓΑΡΑ/// 36χρονος συνελήφθη που πυροβολούσε με αυτόματο σε κατοικημένη περιοχή τα ξημερώματα



ΜΕΓΑΡΑ/// 36χρονος  συνελήφθη που πυροβολούσε με αυτόματο σε κατοικημένη περιοχή τα ξημερώματα 

Στην σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. , ο οποίος σε βίντεο απεικονίζεται να πυροβολεί με υποπολυβόλο ασταμάτητα στον αέρα, στην περιοχή Βλυχός στα Μέγαρα. ΕΝΩ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 2

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 36χρονος Ρομά συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/12/2023) μετά από ευρεία επιχείρηση της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Βίντεο τραβήχτηκε μέσα στον Δεκέμβριο παρουσία κι άλλων ατόμων, που καταγράφουν τον ένοπλο άνδρα με τα κινητά τους

. Μάλιστα, το βίντεο αναρτήθηκε και στο διαδίκτυο, με τα χαρακτηριστικά του άνδρα να είναι ευδιάκριτα. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πού βρήκε το πολεμικό όπλο και εάν έχει παρόμοιο οπλισμό στην κατοχή του.

Συνολικά τα άτομα που πυροβολούσαν στον αέρα με το ίδιο υποπολυβόλο ήταν τρία και ανέβασαν οπτικό υλικό στα social media.

Ο νεαρός άνδρας που φαίνεται σε δεύτερο βίντεο αναζητείται και δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.


Οι αστυνομικοί βρήκαν το οπτικό υλικό στο διαδίκτυο, ταυτοποίησαν τους δράστες και έτσι οργανώθηκε η επιχείρηση για την σύλληψή τους.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.