Ο ΟΣΕ παραδέχεται ότι έσβησε τις συνομιλίες 15 ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη!!


 


 

Ερωτηματικά προκαλεί η δήλωση του διευθύνοντα συμβούλου του ΟΣΕ, κατά την κατάθεσή του στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής για το έγκλημα στα Τέμπη.

Ο Παναγιώτης Τερεζάκης αποκάλυψε με πρωτοφανή ψυχραιμία ότι το υλικό των συνομιλιών σβήστηκε από το καταγραφικό 15 μέρες μετά την τραγωδία, διότι έτσι προβλέπεται από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και γιατί στο μεταξύ η δικαστικοί λειτουργοί που ερευνούσαν την υπόθεση δεν είχαν ζητήσει αυτό το υλικό.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο ίδιος, προκειμένου να μετακυλήσει τις ευθύνες, ο εισαγγελέας και ο ανακριτής ζήτησαν τα στοιχεία καταγραφής ενάμιση μήνα μετά.

Μάλιστα, ανέφερε ότι προκειμένου να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα να «ανασυρθούν» από τις κασέτες αυτές οι συνομιλίες, έστω και μετά τη διαγραφή, εστάλη το υλικό στην ΕΥΠ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν θα μπορούσε να γίνει επεξεργασία για την ανάκτηση των συνομιλιών.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.