Επιτέλους η ΕΑΒ περνάει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας!!


 
Με σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, οι αρμοδιότητες, η ανάπτυξη, κ.λπ. της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) μεταφέρονται από το υπουργείο Ανάπτυξης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ειδικότερα, κατατέθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος του Πρωθυπουργού σύμφωνα με το οποίο η αρμοδιότητα συντονισμού των ενεργειών για την ανάπτυξη της ΕΑΒ και των σχετικών επενδυτικών συμφωνιών, μεταφέρεται από το υπουργείο Ανάπτυξης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Βάσει αυτού, οι αποφάσεις για την ΕΑΒ θα λαμβάνονται πλέον στο Πεντάγωνο.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.