Γίνεται αποστρατιωτικοποίηση μέσω Ουκρανίας; Απαντήσεις για τους δήθεν έκπληκτους!Γίνεται αποστρατιωτικοποίηση μέσω Ουκρανίας στα νησιά του Αιγαίου; Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης έθεσε ορθώς το θέμα στην τελευταία του συνέντευξη στον Antenna και αναμένουμε ότι και οι υπόλοιποι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης θα πιέσουν την κυβέρνηση να μας πει επιτέλους τι κάνει στα ελληνοτουρκικά. 

Το θέμα της έμμεσης αποστρατιωτικοποίησης για το οποίο ορισμένοι παριστάνουν και τους έκπληκτους , τίθεται στο δημόσιο διάλογο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τα συμβατικά μέσα ενημέρωσης αρνούνται να αγγίξουν το θέμα, προφανώς για να μην δυσαρεστήσουν την κυβέρνηση  που συνεχίζει να πιστεύει πως ότι δεν «παίζει» στις τηλεοράσεις δεν υπάρχει ως θέμα. 
Μερικές μόνο από τις δηλώσεις που έχουν γίνει στο militaire channel για το ζήτημα της αποστρατιωτικοποίησης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι επισημάνσεις Μαριά-Θεοδωρακίδη για τον ρόλο που μπορεί να παίξει η Ρωσία στο θέμα της αποστρατιωτικοποίησης νησιών του Αιγαίου.
Στην αρχή του βίντεο μιλούν ο Αντιστράτηγος ε.α Χ.Πουλιανίτης, ο πρώην ΥΕΘΑ και Επίτιμος ΓΕΕΘΑ Ευ.Αποστολάκης, ο Υποπτέραρχος ε.α Δημ. Δρόσος και ο δημοσιογράφος Μανωλης Κοττάκης.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.