ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΥΡΟΛΟΓΟ ΣΤΡΙΓΚΑ

 

 Για ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ και περί κάποιον γυρολόγο Στριγκα.

 Στριγκας που ήτανε το πλέον αμφιλεγόμενο άτομο με ένα κομματάκι αλήθεια και ένα καρώ ψευτοσκέψεις για να καλυφτεί η αλήθεια και λέγε λέγε θα μείνει και η αλήθεια στο χρόνο θα χαθεί και μάλιστα ο Στριγκας ήτανε τόσο πράκτορας και καραγκιόζης με σκοπό εδώ να φέρει αμφιβολίες.
 Ας πούμε την πρώτη τριμερής συμφωνία, για να σπάσει την λέσχη Μπίλτεμπεργκ, την είχε κάνει ο Ωνάσης με τους Άραβες - Αγγλία - Ρομανώφ.

Μετά το 1957 και απο μια τεράστια επίθεση στον Ωνάση με την ιδρυθείσα τότε CIA για να σπάσει όλη την δομή της παγκόσμιας τράπεζας  και την συνθήκη  Μπρέτον Γούντς.  

 Μαζί με τον Ωνάση ήταν ο Κένεντι και όλα τα Αραβικά κράτη μια που ο Ωνάσης είχε πεί μισά μισά το πετρέλαιο στους Άραβες, μισά εσείς που εξορύσετε και μισά εμείς που μεταφέρουμε. Ενώ ο Ρόκ Φέλερ έδινε μόνο το 5% στους σεΐχηδες. 
Ξαφνικά τι έκαναν...
Για να διαλύσουν απο μέσα την συμφωνία Ωνάση-Αράβων τριμερής με ρήτρα χρυσού,έκαναν το γνωστό κόλπο που και σήμερα κάνουν. Προβοκάτσια και αναταραχές, άρχισαν οι δήθεν απελευθερωτικές κινήσεις στα Εμιράτα,φάγανε τον Κένεντυ οπότε σπάει η ρήτρα χρύσου.
Το 63-65 είχε η τριμερής του Ωνάση είχε τελειώσει και για να δείξουν οι Ρόκ Φέλερ οτι όλα είναι όπως πρώτα κράτησαν την τριμερή.

 

 Ο ΓΙΆΓΚΟΣ ΠΕΣΜΑΤΖΌΓΛΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ CIA/ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ. ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΕΚΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΝΕ ΟΤΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ  ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟ.ΔΗ.ΣΟ, ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ Ν.Δ (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΛΆΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ) ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ, ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗΝ ΝΔ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ  ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ... ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΡΟΥΦΟΓΑΛΗΣ, ΑΛΑΣΔΡΑΚΗΣ, ΑΒΡΑΑΜ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝ ΩΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ 

Όμως τι ήτανε αυτός ο Στριγκας θα μας πει κάποιος;;;

 Τον κατηγορούσαν τότε σαν τον μεγαλύτερο προδότη που είχε παραχαράξει όλη την αλήθεια,το έπαιζε οτι είχε διασυνδέσεις και ήτανε στα απο ''μέσα'',αλλά με πολλές συζητίσεις και στοιχεία είχε αποδειχτεί ένας τεράστιος ψεύτης βαλτός απο κάπου να λέει ναι ΜΕΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΟΥΝ. Όλα  με ένα σκεπτικό που αποσκοπεί στο ψέμα. Είπαμε πολλά είναι αλήθεια απο όσα γράφει ας πούμε για Καραμανλή,Ζισκάρ ντ'Εσταίν,
Κίσινγκερ,Μπρζεζίνσκι.
 
 ΑΥΤΑ τα άτομα ήτανε αυτοί που ρίξανε τον Σάρλ ντε Γκώλ γιατί πήγε κόντρα στην τότε δολαριοποίηση του κόσμου,πέρασε η κατάργηση της ρήτρας χρυσού και έτσι οι τραπεζίτες κάνανε οτι ήθελαν.
 Ο πόλεμος του Βιετνάμ εκεί αποσκοπούσε ,γιατί απλά η τριμερής του Ωνάση είχε Αραβικά Εμιράτα,συνθήκη ρήτρας πετρελαίου μεταφορείς.
 
 Μέσα στην τριμερή αυτή ήτανε και τα πετρέλαια της Σοβιετικής Ένωσης και των Ρομανώφ (πάντρεψε ο ίδιος ο Ωνάσης την κόρη του με έναν απόγονο Ρομανώφ Καρούζο).ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΙΣΕΙ Η ΤΡΙΜΕΡΉΣ ΣΥΝΘΗΚΗ ΩΝΑΣΗ ΚΑΙ ΡΗΤΡΑ ΧΡΥΣΟΥ άρα αναφορά στην παγκόσμια τράπεζα που είχε περάσει πλέον μετά το '65-'70 στα χέρια του Ρότσιλντ.

 Όλοι τότε ήξεραν και έλεγαν ανέβηκε ο χρυσός η Ρωσία έχει να πληρώσει  στη διεθνή τράπεζα και πλήρωνε με χρυσό άρα τον ανεβάζουν οι αμερικάνοι του Ρότσιλντ,Ροκφέλερ (Ροκαμβόλ λέγανε τότε και υπάρχει και σχετικό τραγούδι με τον Μιχάλη Βιολάρη).
Έπεφτε ο χρυσός έχει να πληρώσει η Αμερική με δολάρια αυτά πληρώνουμε σήμερα γι'αυτό έγινε το Πολυτεχνείο εδώ και στην Χιλή,οι ίδιοι πράκτορες και στρατιώτες και το ΝΑΤΟ αναλάμβανε τον οπλισμό δράσαν και στην Λατινική Αμερική και σε όλο τον κόσμο και ειδικά: Λίβανο,Σουδάν,Αφρική.


Γιατί δεν λένε οτι η Κύπρος καταλήφθηκε;;;
Άν δούμε την έκταση είναι όσο το Ισραήλ.
Τότε η Αμερική με το Ισραήλ και την FED,για να περάσει την δολαριοποίηση είχε ανοίξει πολλά μέτωπα με εξεγέρσεις όπως τον Μάη του '68 στην Γαλλία στην Μέση Ανατολή με το Ισραήλ εναντίων όλων των Αραβικών λαών. 
 Όλοι οι πόλεμοι και εξεγέρσεις είχανε χάθει τότε απο την CIA,ΗΠΑ ΚΑΙ ΝΑΤΟ και με προηγούμενο των χαμένων πολέμων Βιετνάμ,Κορέα και Κούβα οπότε αν χάσει το Ισραήλ πρέπει κάπου να μπεί ο λαός του και να έχει και εγγύηση απο Νότια βάση Αγγλίας και απο Βορά η Τουρκία ποιο μέρος θα ήταν αυτό;Η Κύπρος.

 Τώρα όσο για τον άνθρωπο που ήταν στην πόρτα που έριξε το τάνκς ο κύριος ANTΡEAΣ  είναι πολύ καλά μέχρι και σήμερα συνταξιούχος πλέον.ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΡΙΓΚΑΣ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ. Ναι όντως ο Ντεγιάν ήταν εδώ και τον περιέφεραν στην Αθήνα, πήγε και στην στοά και μίλησε και εκεί έγινε η διάσπαση της Χούντας. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΥΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΗΔΗ ΕΙΧΑΝΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΔΙΥΛΙΣΤΉΡΙΑ Ή ΕΒΡΟ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. 

 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ λίγο πρωτού μπεί το τάνκς με τους φοιτητές για να δει ο κόσμος τα αιτήματά τους. ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ;
ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ,ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ.

Παρεμβολές έγιναν:
Στον Σταθμό του Πολυτεχνείου η ΕΡΤ και άλλοι σταθμοί ''πέσανε'' στο σταθμό του πολυτεχνείου και δεν ακουγόταν ούτε μέχρι το προάυλιο! Αλλά  επειδή έτυχε να έχουμε και εμεις σταθμό τους ΑΝΑΜΕΤΕΔΙΔΕ ΕΝΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΝΕ. ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΔΊΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΚΠΟΜΠΗΣ. Έτσι λαμβάναμε σήμα  απο έναν άλλο στους 1630 χιλιόκυκλους και απο εκεί μεταδίδαμε και καλούσαμε τον κόσμο μέχρι και τα Μέγαρα!!

Ο Παπαδόπουλος τότε ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΔΑΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΕΓΑΛΟ.ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΖΑΧΑΡΕΩΣ-ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΥΡΦΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΩΞΙΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ. Είχε συμφωνηθεί. 
Μετέπειτα ο Καραμανλής τα έδωσε τσάμπα και να πληρώνουμε και την τεράστια ενέργεια ρεύματος που χρειάζεται να γίνει η αναγωγή του μετάλλου. 

ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Η CIA ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ.  

Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ την μεταφορά όλων των καυσίμων στο Ισραήλ,(αερογέφυρα το είπαν) γιατί έτσι θα μαράζωνε η ελληνική οικονομία, θα σταμάταγαν οι λειτουργίες της βιομηχανίας και βιοτεχνίας, είχαμε τότε πάρα πολλές.Τότε η Ευρώπη και ο κόσμος είχε  τεράστια  οικονομική κρίση.

 ''Καπέλα'' στα κρέατα, κατεψυγμένα μόνο κυκλοφορούσαν, μισό κιλό κυμά κατεψυγμένο αγνώστου προέλευσης. Ποιοί έλεγχοι; Αφού οι κολλητοί της Χούντας έφερναν τα κρέατα και όλες τις εισαγωγές.  

 Καύσιμα με το δελτίο,σάπια κρέατα,δίκες κρεάτων με τον εκλεκτό τη Χούντας τον Μπαλόπουλο. Είχανε γίνει διεθνής καταγγελίες τι σάπιο τρώμε και είχε και επιδημίες χολέρας τότε γύρω γύρω απο εμάς και σε εμάς.

Ο στρατός έτρωγε κρέατα του '45 (γκοντζίλες λέγαμε οτι έτρωγαν οι στρατιώτες και εμείς γελάγαμε).

Δεν δέχτηκε ο Παπαδόπουλος να γίνει μεταφορά πετρελαίων και όπλων προς Ισραήλ.
ΟΠΛΩΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΕΠΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΑΘΡΟΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΡΥΦΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟΝ 
 ΓΙ'ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ ΕΔΩ Η ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ  Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ  ΝΤΕΓΙΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ 1000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΣΥΜΕΤΡΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Ποιός ξεχνάει ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ (ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕς ΠΙΝΑΚΙΔΕς ΒΑΛΤΕς ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΜ) ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΚΡΟΤΙΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ Ή ΤΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;

Σκοτώθηκαν πολλά άτομα,μα πάρα πολλά και μακριά απο το πολυτεχνείο. Το οτι δεν ειπώθηκε και λέγανε  δεν είχε νεκρούς στο πολυτεχνείο είναι εκτός απο τους δηλωμένους υπήρχαν και ξώσφαλτσοι,έριχναν στα ίσα στο ψαχνό. Όποιος έλεγε οτι είχε πεθάνει δικός του εκείνες τις μέρες σταμπαριζόνταν και ετοιμάζονταν για Γυάρο,ένα μπερντάκι στα κρατητήρια ποιός θα έλεγε οτι είχε νεκρό παιδί; Κλαίγανε οι μανάδες βουβά...

Τι να πρωτοθυμηθούμε...
Κυνηγούσαν ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ μηχαχή με καλάθι με χτυπημένο ζευγάρι μάλλον νεκροί για να μάθουν ποιοι είναι να κυνηγήσουν τους γονείς μετά ΣΑΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. 

Ποιός θα έλεγε οτι σκοτώθηκε εκείνες τις μέρες;
 Ό,τι και στην κατοχή,σε σκότωναν οι γερμνοτσολιάδες καταγραφόσουν κουμουνιστής και μετά με την πρώτη ευκαιρία Γυάρο. 

ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΟΣΜΟ;;ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ;;
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ή ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Ή ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΙΤΙΕΣ...
ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΝΕΚΡΟΣ Ή ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΤΑΝΚΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ..ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΤΡΩΓΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ,ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ  ΟΙ ΧΟΥΝΤΑΙΟΙ.

 ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΦΩΛΙΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΦΩΛΙΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙ ΓΙΑ ΨΩΜΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΣΗ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΕΡΘΕΙ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ. 
Σημειωση,,,,Ο ΣΤΡΙΓΚΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΑΡΧΟ  TΟ ΤΙ ΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΚΟΣ Ο ΩΝΑΣΗΣ....ΤΟΣΟ ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΕΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ,,,,ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΙΑΡΧΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛ ΕΝΩ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ...
ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ,,,ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛ ,,ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ,,από  αυτό και μόνο φτάνει για να δούμε από ποιά μεριά ήταν ο Στρίγκας ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΟΥΣ ....ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΡΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ,ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ......
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.