Συλλαλητήριο και πορεία προς το Τζάνειο για δημόσια και δωρεάν υγεία



Συλλαλητήριο για την υγεία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κοραή, στον Πειραιά, πρώτη μέρα της 48ωρης απεργίας της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών. Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί περίπου 100 άτομα γύρω στις 19:00 ενώ λίγο μετά τις 20:00 ξεκίνησε η πορεία προς το Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά.
Η απόφαση για την συγκέντρωση ελήφθη μετά από σύσκεψη σωματείων, συλλόγων και φορέων που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Μεταξά». Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ (μηχανικοί), ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ (κατώτερα πληρώματα μηχανής), ΠΕΕΜΑΓΕΝ (μάγειροι), ΠΕΠΡΝ (πληρώματα ρυμουλκών-ναυαγοσωστικών) και ΠΕΣ/ΝΑΤ(συνταξιούχοι).

«Τα νοσοκομεία δεν είναι επιχειρήσεις, κάντε τώρα μαζικές προσλήψεις», «τα νοσοκομεία τα πλήρωσε ο λαός δεν τα παζαρεύουμε για χάρη κανενός», «δώστε λεφτά για την υγεία και όχι για του ΝΑΤΟ τα σφαγεία» και «η υγεία δεν είναι κονσέρβα να πουλιέται, δικαίωμά μας είναι, με αγώνες κατακτιέται», είναι μερικά από τα συνθήματα που ακούγονται δυνατά.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.