Σεξουαλικές επιθέσεις από άγνωστο στα Εξάρχεια



Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι  στην περιοχή των Εξαρχείων από την δράση ενός άγνωστου άντρα, ο οποίος επιτίθεται  σε κοπέλες στον δρόμο και επιδίδεται σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου, στην οδό Βαλτετσίου  σε βάρος ανήλικης, όπου ο δράστης επιτέθηκε σε ένα 13χρονο κορίτσι, το άρπαξε από την μέση και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις. Το παιδί φώναξε και αντιστάθηκε σθεναρά και έτσι ο δράστης εγκατέλειψε την προσπάθειά  και τράπηκε σε φυγή.

Χθες Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, πρωινές ώρες σημειώθηκαν δύο απανωτές επιθέσεις στην ίδια περιοχή και με διαφορά  10 λεπτών, κάτι που αποδεικνύει και την ψυχική κατάσταση του δράστη, αφού όλα αυτά συνέβησαν σε δρόμους και σε ώρες που διέρχεται πολύς κόσμος.

 Στις 7:15 το πρωί επιτέθηκε σε μία 29χρονη επί της οδού Μπενάκη, την όποια έσπρωξε και έριξε στον δρόμο και έπεσε  πάνω της,προχορώντας σε ασελγείς πράξεις τις οποίες δεν ολοκλήρωσε εξαιτίας της αντίδρασης της κοπέλας. Από τις φωνές της κοπέλας συγκεντρώθηκε κόσμος και ο δράστης  τράπηκε σε φυγή.

Μόλις 10 λεπτά μετά, λίγο πιο μακριά, επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής, επιτέθηκε σε μία 27χρονη, της έπιασε τα χέρια και της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Το θύμα αντιστάθηκε  και κατάφερε να του ξεφύγει και πάλι ο δράστης φοβήθηκε την αντίδραση των διερχομένων πολιτών και τράπηκε σε φυγή.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.