Επιστροφή ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίουΟι αγρότες θα λάβουν την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) αγροτικού μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Η επιστροφή αφορά το πετρέλαιο που αγόρασαν οι αγρότες για τις καλλιέργειες τους κατά το έτος 2023. Το ποσό της επιστροφής υπολογίζεται σε περίπου 76 εκατ. ευρώ

Η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων. Για να δουν αν έχουν δικαιούται επιστροφή και το ποσό της επιστροφής τους, οι αγρότες μπορούν να επισκεφτούν την ειδική πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η επιστροφή του ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου αποτελεί μια σημαντική οικονομική ενίσχυση για τους αγρότες, καθώς τους βοηθά να ανταπεξέλθουν στο αυξημένο κόστος παραγωγής.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η επιστροφή του ΕΦΚ δεν αποτελεί μόνιμη λύση στο πρόβλημα των αυξημένων τιμών της ενέργειας. Για να υπάρξει ουσιαστική στήριξη των αγροτών, θα πρέπει να ληφθούν περαιτέρω μέτρα, όπως η μείωση του ΦΠΑ στα αγροτικά καύσιμα.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.