Ακυρώθηκαν οι πτήσεις της AEGEAN από και προς Αμβούργο



Κλειστό παραμένει το αεροδρόμιο του Αμβούργου καθώς το βράδυ του Σαββάτου ένοπλος εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο διάδρομο προσγείωση και απογείωσης κρατώντας όμηρο την κόρη του. Όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις βρίσκονται σε αναστολή ενώ και η πτήση από Αμβούργο για Αθήνα της AEGEAN που ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει περί τις 8:00 το πρωί της Κυριακής ματαιώθηκε και αναμένεται να γίνει αύριο.

Σχετική ανακοίνωση εστάλη στους επιβάτες που θα επέστρεφαν στην Ελλάδα από το Αμβούργο η οποία τους ενημέρωνε πως η πτήση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα εφόσον οι Αρχές ασφαλείας που χειρίζονται την υπόθεση ομηρίας το επιτρέψουν. Ταυτόχρονα, ανεστάλη και η πτήση της AEGEAN από Αθήνα για Αμβούργο.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.