Φορολογικό ''112'' μέχρι το τέλος του έτους: Θα ''χτυπάει'' όταν δεν πληρώνονται οι δόσεις ή οι φόροιΤο είχαν εξαγγείλει και το κάνουν πράξη... Φορολογικο ''112'' για τους ΄΄ξεχασιάρηδες'' και όχι μόνο από την ΑΑΔΕ. Από το 2019 έχουν αρχίσει την εκπαίδευση μας εξάλλου. Πότε με πλυμμήρες, πότε με φωτιές, πότε με τον καιρό....

Οι φορολογούμενοι θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις προσωποποιημένης ενημέρωσης για τις υποχρεώσεις τους, τις οποίες θα πρέπει να διευθετήσουν το επόμενο διάστημα!

Τουτέστιν: Δόσεις φόρου εισοδήματος. δόσεις ΕΝΦΙΑ, υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ, αποπληρωμή φόρων κ.α., προκειμένου, ώστε να μην χάνουν ημερομηνίες!

Φαίνεται, ότι στην κυβέρνηση δεν έχουν καταλάβει ότι οι Έλληνες δεν είναι «ξεχασιάρηδες» και δεν πληρώνουν τους φόρους τους, απλά δεν έχουν λεφτά για να τους πληρώσουν!

Η ΑΑΔΕ στοχεύει επίσης να τεθεί επιτυχώς σε λειτουργία και το σύστημα της έγκαιρης προειδοποίησης!

Μέσω αυτού η εφαρμογή του φορολογικού ημερολογίου θα ενημερώνεται από την ΑΑΔΕ και θα ειδοποιεί τον φορολογούμενο για το στάδιο που βρίσκονται ληξιπρόθεσμες οφειλές του και πολλά άλλα που πρέπει να ρυθμίσει!
Η νέα εφαρμογή-application της ΑΑΔΕ θα δίνει την δυνατότητα στους πολίτες να βλέπουν το φορολογικό προφίλ τους, τις οφειλές τους προς την εφορία, να πληρώνουν μέσω κάρτας από το κινητό τους και να ενημερώνονται στα κινητά τους για όλες τις υποχρεώσεις τους.

Άπαξ δε και ο οφειλέτης δεν πληρώσει μία δόση, τότε το σύστημα θα ενημερώνεται αυτόματα! Εν συνεχεία θα στέλνει μήνυμα στον πολίτη σχετικά με την για τη δόση που δεν πλήρωσε.

Επιπλέον, θα του υπενθυμίζει τις κυρώσεις!

Εδώ θα πρέπει να προσθέσουμε ότι σύντομα όλες οι δραστηριότητες αυτού του τύπου θα ανατεθούν ή τείνουν να ανατεθούν στην τεχνητή νοημοσύνη.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι θα έχουν να κάνουν με μία τεχνητή «οντότητα» η οποία δεν διαθέτει κανένα συναισθηματισμό και θα χτύπησε αλύπητα όλους τους πολίτες είτε έχουν χρήματα να πληρώσουν είτε δεν έχουν.

Ο συναγερμός της εφορίας θα ενεργοποιείται:

Όταν ο οφειλέτης δεν έχει πληρώσει εντός προβλεπόμενων ημερομηνιών μία μηνιαία δόση της ρύθμισής του, ενώ την ίδια ώρα πλησιάζει η λήξη της προθεσμίας και της επόμενης δόσης που πρέπει να καταβάλει.

Το σύστημα θα τον ενημερώνει πως αν δεν πληρώσει εντός ημερομηνίας ακόμα μία δόση, τότε θα βρεθεί εκτός ρύθμισης!

Όταν πλησιάζει η λήξη της προθεσμίας υποβολής μιας δήλωσης ΦΠΑ ή δήλωσης φορολογίας εισοδήματος για να μην χάνεται η όποια ρύθμιση.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.