To χωριό της Μακρυνείας Αιτωλοακαρνανίας με τους δυο δημάρχους


 


 Ένα χωριό της Μακρυνείας του δήμου Αγρινίου, o Δαφνιάς, μπορεί να καυχιέται ότι είναι η πατρίδα δυο δημάρχων,  του Αγρινίου και του Αιγάλεω.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου θριάμβευσε την περασμένη Κυριακή με 49% και κέρδισε τρίτη θητεία στη δημαρχία Αγρινίου. Ο Λάμπρος Σκλαβούνος σήμερα πέτυχε σαρωτική νίκη στο δήμο Αιγάλεω με 75% .

Δικαιολογημένα θα αισθάνονται περήφανοι οι συντοπίτες τους στο παρατριχώνιο γραφικό χωριό με τους 191 κατοίκους στην απογραφή.

    Καλή ευδοκιμή θητεία και για τους δύο!!! Να κυβερνησουν με Δικαιοσύνη για το καλό όλων των Δημοτών τους!!! Ο Θεός να τους έχει πάντα καλά με υγεία και δύναμη πολύ να επιτύχουν τους στόχους που έχουν βάλει κάτω στα χαρτιά και το πρόγραμμα τους.


    Και στους δύο καλή συνέχεια και καλή θητεία με όρεξη για δουλειά και προστασία της κοινωνίας των πολιτών για ένα ποιο ανθρώπινο ΔΗΜΟ για τους Νέους!!! Ή Ανεργία καλπάζει. Πρέπει να βρουν τα Εργαλεία που να δώσουν το 100% για την Ανεργία, την Εγκαταληψη, και γενικά ο τόπος να γίνει προσελκυσιμος και αναγνωρισιμος από το τέλμα των παλιών ετών. Καλή επιτυχία στους στόχους που έχουν βάλει στο πρόγραμμα τους.

 agrinionews.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.