Ομάδες από την Ισπανία και την Τουρκία ζήτησαν την απομάκρυνση της Μακάμπι από την Euroleague


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Walla” οι ισπανικές και τούρκικες ομάδες στο meeting της Euroleague στην Κωνσταντινούπολη ζήτησαν τον αποκλεισμό της “ομάδας του λαού” από την Eδιοργάνωση, η οποία βρήκε στήριξη από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Όπως ανέφερε ο Άραλ Γουέισμπεργκ μέσω της “Walla”, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Euroleague αποφασίστηκε και επίσημα οι αγώνες της Μακάμπι να διεξάγονται στο Βελιγράδι.

Ωστόσο, οι σύλλογοι από την Ισπανία και την Τουρκία τάχθηκαν υπέρ της απομάκρυνσης των Ισραηλινών από την διοργάνωση για λόγους ασφάλειας ύστερα από την δολοφονική τρομοκρατία στην Χαμάς.

Επίσης, στο εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρεται ότι οι ελληνικές ομάδες (Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός), η Αρμάνι Μιλάνο και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τάχθηκαν στο πλευρό της Μακάμπι.  Έτσι, η πρόταση που κατατέθηκε αποσύρθηκε χωρίς να μπει καν προς ψήφιση.

Μάλιστα στο meeting της Euroleague, αναφέρθηκαν τα αυξημένα μέτρα μέτρα ασφαλείας σε Βαλένθια και Αθήνα, το υψηλό κόστος που βάρυνε τις γηπεδούχες ομάδες αλλά και η μικρή παρουσία του κόσμου στα γήπεδα για τα ματς κόντρα στην ισραηλινή ομάδα.

ΕΡΤ

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.