Εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένη η πρόεδρος της εβραϊκής Συναγωγής στο Ντιτρόϊτ!


 


 Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, η είδηση ότι βρέθηκε άγρια δολοφονημένη σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι της, η πρόεδρος της εβραϊκής Συναγωγής, Σαμάνθα Γουόλ.

Η 40χρονη σύμβουλος στελεχών του Δημοκρατικού Κόμματος και επικεφαλής της συναγωγής Isaac Agree, εντοπίστηκε από αστυνομικούς το Σάββατο, μαχαιρωμένη μέχρι θανάτου. Η αστυνομία είπε ότι ανταποκρίθηκε σε κλήση για περιοχή του πάρκου Λαφαγιέτ όπου τελικά βρήκε το θύμα. Εκτιμάται πως η γυναίκα δολοφονήθηκε στο σπίτι, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό οποιοδήποτε στοιχείο για την υπόθεση.

Οι αξιωματούχοι απέτισαν φόρο τιμής στην κ. Γουλ ως «μία από τους σπουδαίους νέους ηγέτες του Ντιτρόιτ». Η γενική εισαγγελέας της Πολιτείας του Μίσιγκαν, Ντάνα Νέσελ, έγραψε στο X ότι «σοκαρίστηκε και τρομοκρατήθηκε όταν έμαθε για τη βάναυση δολοφονία της Σαμ» και ο κυβερνήτης της πολιτείας Γκρέτσεν Γουίτμερ περιέγραψε τη δολοφονία ως “κακό έγκλημα». «Ήταν μια πηγή φωτός, ένας φάρος στην κοινότητά της που εργάστηκε σκληρά για να κάνει το Μίσιγκαν ένα καλύτερο μέρος», ανέφερε σε δήλωσή της. Ο Σαμ Ντάμπιν, βοηθός διευθυντής του Συμβουλίου Σχέσεων της Εβραϊκής Κοινότητας, είπε στο αμερικανικό συνεργάτη του BBC, CBS, ότι η κ. Γουλ «είχε πάντα το μεγαλύτερο χαμόγελο».
Σε εξέλιξη η έρευνα

Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε στο X την Κυριακή, ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντιτρόιτ Τζέιμς Γουάιτ είπε ότι η έρευνα για τον θάνατο της Σαμάνθα Γουλ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

«Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, δεν έχουν εμφανιστεί στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι αυτό το έγκλημα υποκινήθηκε από αντισημιτισμό», διευκρίνισε, ενώ συμπλήρωσε πως οι ανακριτές από το αστυνομικό τμήμα του Ντιτρόιτ συνεργάζονται με το FBI και μερικοί άνθρωποι «με πληροφορίες» ανακρίνονται.

«Ζητώ και πάλι από την κοινότητα να παραμείνει υπομονετική όσο οι ερευνητές και οι εταίροι επιβολής του νόμου συνεχίζουν το έργο τους», κατέληξε στην ανάρτηση.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.