Σκληρές μάχες μέσα στις ισραηλινές πόλεις επιβεβαιώνει ο εκπρόσωπος του Ισραήλ: ""Πολεμάμε τους εισβολείς""


 


 Σκληρές μάχες διεξάγονται αυτή την στιγμή από σπίτι σε σπίτι και από δρόμο σε δρόμο, στις επτά ισραηλινές πόλεις που κατέλαβαν οι μαχητές της Χαμάς με τον ισραηλινό Στρατό να προσπαθεί κατ’αρχήν να τις περικυκλώσει και μετά να εξοντώσει τους Παλαιστίνιους μαχητές που έχουν οχυρωθεί σε διάφορα τμήματά τους.

«Ο ισραηλινός Στρατός συνεχίζει να μάχεται στην ισραηλινή επικράτεια εναντίον εκατοντάδων ενόπλων που έχουν εισβάλει στο Ισραήλ» δήλωσε, ο αντισυνταγματάρχης Ρίτσαρντ Χεχτ, εκπρόσωπος του ισραηλινού Στρατού.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων ο Ισραηλινός αξιωματούχος μίλησε για «Εκατοντάδες εισβολείς, οι οποίο εισήλθαν από σήμερα το πρωί σε ισραηλινό έδαφος από τη Λωρίδα της Γάζας και παραμένουν οχυρωμένοι σε ισραηλινή επικράτεια μέχρι σήμερα το βράδυ».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ισραηλινός Στρατός έχει απωλέσει τουλάχιστον 6 άρματα μάχης Merkava και 17 τεθωρακισμένα οχήματα.

6x Merkava Mk.4 MBT

10x Achzarit APC

5x M1113 APC

2x Namer APC

    Merkava #1
    Namer #1

    Both captured, no major visual damage pic.twitter.com/yRv464MScN

    — Emil Kastehelmi (@emilkastehelmi) October 7, 2023

    Dropping explosives from drones against large, slow-moving targets isn’t exactly something Hamas would need Russian guidance for.

    I’m not saying Russians don’t have anything at all to do with the current attack against Israel, but this isn’t proper evidence of it. https://t.co/qT33c2TqSu

    — Emil Kastehelmi (@emilkastehelmi) October 7, 2023

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.