ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική σε συναγερμό μετά την ανάφλεξη της έντασης στο μεσανατολικό και το Ισραήλ.


 


 Σε «κόκκινο» συναγερμό βρίσκονται η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) και η Αντιτρομοκρατική, μετά την ανάφλεξη της έντασης στο μεσανατολικό και το Ισραήλ.

Ισραηλινοί στόχοι στην Αθήνα, όπως και η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα, έχουν τεθεί υπό αυστηρό κλοιό ασφαλείας.
Κέντρα φιλοξενίας μεταναστών

Επιπλέον, μέτρα έχουν ληφθεί και στα κέντρα φιλοξενίας σε ολόκληρη τη χώρα, όπου βρίσκονται προσωρινά μουσουλμάνοι.

Οι Αρχές έχουν ζητήσει να αυξηθούν οι περιπολίες, ενώ στην πρωτεύουσα το βάρος ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατικής πέφτει σε ενδεχόμενους ισραηλινούς στόχους αλλά και σημεία συγκέντρωσης Παλαιστινίων.
Ισραηλινοί τουρίστες

Συγκεκριμένα, υπό έλεγχο θα βρίσκονται όσοι Παλαιστίνιοι μένουν στην Ελλάδα. Ακόμη, αυστηροί θα είναι οι έλεγχοι στα αεροδρόμια για όσους εισέρχονται από χώρες της Μέσης Ανατολής, ενώ θα υπάρχει επιτήρηση των Ισραηλινών τουριστών που βρίσκονται στη χώρα μας.

Την ίδια ώρα μιλώντας στο Mega για τους σαρωτικούς βομβαρδισμούς του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζα, ο διεθνολόγος Τάσος Χατζηβασιλείου τόνισε πως εάν εμπλακεί ενεργά η Χεζμπολάχ τότε είναι πολύ πιθανό «να ανοίξει η πόρτα του φρενοκομείου στη Μέση Ανατολή», με μέγιστες συνέπειες.

«Το Ισραήλ το τελευταίο διάστημα έχει εγκαινιάσει μία πολιτική επαναπροσέγγισης με κράτη του Αραβικού Κόσμου. Οι συμφωνίες με το Μπαχρέιν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν ενοχλήσει» σημείωσε.

«Η κίνηση της Χαμάς υπονομεύει το αίτημα των Παλαιστινίων για εθνικό κράτος. Η κίνηση αυτή απογυμνώνει τους Παλαιστίνιους από κάθε επιχείρημα» κατέληξε, τονίζοντας πως η κρίση αυτή είναι καταστροφική για το μέλλον της περιοχής.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.