Τεράστια ήττα Μητσοτάκη


 


 

 Οι επιλογές του Πρωθυπουργού απέτυχαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία, Β. Αιγαίο και Ιόνιο - Αλλαγή πολιτικού χάρτη στην Αθήνα με την ήττα Μπακογιάννη και την νίκη της συμμαχίας, ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ - Ιστορική ανατροπή στην Θεσσαλονίκη με την νίκη Αγγελούδη/ΠΑΣΟΚ - Συντριβή Αγοραστού στη Θεσσαλία και νίκη Κουρέτα με διαφορά

 Ανατροπή σε όλα τα επίπεδα συνέβη στον β γύρο των αυτοιδιοικητικών εκλογών όπου οι κυρίαρχες επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη απέτυχαν να εκλεγούν όπως φαίνεται από τα πρώτα αποτελέσματα που έγιναν γνωστά μετά τις 19.00 όταν έκλεισαν οι κάλπες.


Συγκεκριμένα στον δήμο Αθηναίων στο 17,23% της ενσωμάτωσης ο Χάρης Δούκας συγκεντρώνει ποσοστό 55,19%, ενώ ο Κώστας Μπακογιάννης ποσοστό 44,81%.

Αλλαγή στον δημαρχιακό θώκο θα υπάρξει- μετά την Αθήνα- και στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο Στέλιος Αγγελούδης προηγείται με μεγάλη διαφορά του νυν δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα. Σε ενσωμάτωση 73,7% ο Στέλιος Αγγελούδης έχει ποσοστό 67,15% και ο Κωνσταντίνος Ζέρβας 32,85%.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπου αναμενόταν μεγάλο ντέρμπι, στα πρώτα αποτελέσματα φαίνεται μεγάλο προβάδισμα του Δημήτρη Κουρέτα. Συγκεκριμένα, καταγράφει ποσοστό 56,87%, ενώ ο Κώστας Αγοραστός περιορίζεται στο 43,13%.


Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Κώστας Μουτζούρης φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι του Αλκιβιάδη Στεφανή Συγκεκριμένα, ο κ. Μουτζούρης στο 15% της ενσωμάτωσης καταγράφει 52,70% ενώ ο Αλκιβιάδης Στεφανής 47,30%.

Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ο αντάρτης Ιωάννης Τρεπεκλής προηγείται με 66,15%, ενώ η Ρόδη Κράτσα της ΝΔ έχει με 33,85% στο 46% της ενσωμάτωσης.
Δείτε Live εικόνα από το περίπτερο του Χάρη Δούκα
Οι πρώτες αντιδράσεις στο εκλογικό περίπτερο του Χάρη Δούκα

Πανηγυρικό είναι το κλίμα στο εκλογικό κέντρο του Χάρη Δούκα στην Αθήνα, μετά την μεγαλη νίκη που κατήγαγε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, επί του νυν δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Όπως είναι φυσικό δεκάδες πολίτες, φίλοι και συναγωνιστές του μεγάλου νικητή των εκλογών έχουν σπεύσει προκειμένου να τον συγχαρούν.

zougla.gr

 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.