Νεκρός βρέθηκε ο Τσάντλερ, το αγαπημένο ''φιλαράκι''



Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε σε ηλικία 53 ετών ο Αμερικανοκαναδός ηθοποιός, Μάθιου Πέρι, γνωστός στο ευρύ κοινό ως Τσάντλερ Μπινγκ στη δημοφιλή σειρά «Φιλαράκια».

Ο Μάθιου Πέρι, βρέθηκε νεκρός το Σάββατο σε ένα υδρομασάζ στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, δήλωσαν πηγές της αστυνομίας στους LA Times.

σύμφωνα με το TMZ o Αμερικανός ηθοποιός, φαίνεται πως πνίγηκε ύστερα από καρδιακή ανακοπή.

Σύμφωνα με τις αρχές δεν υπήρξε εγκληματική ενέργεια, ούτε βρέθηκαν ναρκωτικά στο σπίτι του. Ο ηθοποιός έδινε μάχη για χρόνια με την εξάρτησή του από τα αναλγητικά και το αλκοόλ και είχε χρειαστεί επανειλημμένα να μπει σε κλινικές αποτοξίνωσης.
Ο Μάθιου Πέρι, ήταν γνωστός για το ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στην επιτυχημένη κωμική σειρά «Τα φιλαράκια» του NBC, το οποίο προβλήθηκε για 10 σεζόν από το 1994 έως το 2004. Ο ηθοποιός έλαβε υποψηφιότητα Primetime Emmy το 2002 για την ερμηνεία του στην αγαπημένη κωμική σειρά.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.