Τεράστια έκρηξη σε εργοστάσιο εργοστάσιο ανακύκλωσης, από κεραυνό στην Βρεταννία


 

 

 



 Μία τεράστια έκρηξη έγινε ορατή αργά το βράδυ της Δευτέρας στην επαρχία της Οξφόρδης στη Βρετανία, με τους κατοίκους της περιοχής να καταγράφουν πλάνα από την πυρκαγιά που ακολούθησε με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Σύμφωνα με αναφορές των βρετανικών ΜΜΕ, η έκρηξη έγινε έπειτα από καταιγίδα με αρκετούς κεραυνούς που χτύπησε την περιοχή.

    Η πύρινη σφαίρα που προκάλεσε η έκρηξη έγινε φανερή από αρκετά χιλιόμετρα μακριά

    #BREAKING Huge explosion reported near Oxford, UK pic.twitter.com/lg9UdWa5u1

    — War Intel (@warintel4u) October 2, 2023

    Lightning strike near Oxford (A34). Struck something that burst in to flames. pic.twitter.com/mrZ4qxtbBd

    — Stuart Reid (@Brand_Stu_Dad) October 2, 2023

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ευρύτερη περιοχή έχουν καταγραφεί αρκετές διακοπές ηλεκτροδότησης, χωρίς να είναι σαφές αν σχετίζεται η έκρηξη.
Έπεσε κεραυνός σε δεξαμενές αερίου

Όπως αναφέρει τo BBC, ένας κεραυνός χτύπησε δεξαμενή με βιοαέριο σε εργοστάσιο ανακύκλωσης, γεγονός που επιβεβαιώνουν οι Αρχές του εργοστασίου, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν απώλειες ή τραυματίες από το περιστατικό.

    This is the Severn Trent Green Power Cassington AD Facility, north of Oxford, where a lightning strike is alleged to have hit a biogas digester tank, causing an enormous explosion.

    Everything «green» turns to shit. pic.twitter.com/UOY4Dsr0sd

    — 🆂🅲🅾🆃🆃🆈 🎸🎶 (@ScottyGoesAgain) October 2, 2023

Σύμφωνα με την Daily Mail, η αστυνομία προέτρεψε τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους και ο αυτοκινητόδρομος A40 έκλεισε καθώς η πύρινη σφαίρα από την έκρηξη φώτιζε τον νυχτερινό ουρανό της πόλης, κάνοντάς τη φανερή από χιλιόμετρα μακριά.

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.