Συνελήφθην νεκρός ο δολοφόνος τζιχαντιστης των δυο Σουηδών



Συνελήφθην νεκρός ο δολοφόνος  τζιχαντιστης των δυο Σουηδών

Η βελγική εφημερίδα Le Soir λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης ανάρτησε στο πρωτοσέλιδό της πως ο ύποπτος για την δολοφονία των δύο Σουηδών στις Βρυξέλλες με καλάσνικοφ εντοπίστηκε από ειδική ομάδα της αστυνομίας σε ένα καφέ στην περιοχή Schaerbeek της Βελγικής πρωτεύουσας.

Ο υπουργός εσωτερικών του Βελγίου επισημαίνει πως το όπλο (καλάσνικοφ) που χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονική ενέργεια βρέθηκε πάνω στον ύποπτο που πυροβολήθηκε από τους αστυνομικούς. Η πληροφορία πως ο δράστης είναι νεκρός προέρχεται από την έδρα της Ομοσπονδιακής Δικαστικής Αρχής. Ωστόσο επικρατεί κομφούζιο δεδομένου ότι το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε πως ο συγκεκριμένος ύποπτος για την τρομοκρατική ενέργεια βρίσκεται σε ειδική μονάδα του νοσοκομείο όπου επιχειρείται ανάνηψη.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.