ΟΜΙΛΙΑ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


 

 
Πολύ ενδιαφέρον, πληροφορούμαστε, θα έχει η ομιλία του Κώστα Καραμανλή το βράδυ απόψε στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρώην πρωθυπουργός θα παρουσιάσει το βιβλίο «Γιαβόλ! Αίμα, λήθη και υποτέλεια» του δημοσιογράφου Γιώργου Χαρβαλιά, στις 7 το βράδυ, στην αίθουσα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

Θα πρόκειται για την πρώτη δημόσια ομιλία του μετά την αποχώρησή του από την κοινοβουλευτική παρουσία και «απελευθερωμένος» όπως είναι πλέον από δεσμεύσεις, πρόκειται να «τα χώσει» - κατά το κοινώς λεγόμενο- στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τις πολιτικές της και την ηγεσία της.

Ο Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, θα αναφερθεί στην πλήρη απουσία των Βρυξελλών στα όσα διαδραματίζονται στη Γάζα, αλλά και στη στάση παρακολουθητή των Ηνωμένων Πολιτειών που έχει επιλέξει στο Ουκρανικό! Δεν αποκλείεται μάλιστα να τονίσει ευθέως πως η ΕΕ δεν έχει πολιτική και στρατηγική για τα μείζονα θέματα.

Σφοδρή θα είναι η κριτική και στο Βερολίνο, όχι μόνο για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, αλλά και για πολλά δεινά της χώρας την εποχή των μνημονίων!

Οι πληροφορίες μας επιμένουν πως το βράδυ της Δευτέρας θα αναλύουμε την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού!

Β.ΣΚΟΥΡΗΣ 

ieidiseis.gr
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.