Περίεργο περιστατικό στην πόλη του Αγρινίου!!ηγός τσακώθηκε με άνδρα που βγήκε… από το πορτμπαγκάζ του ΙΧ


 


 Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο βράδυ στο Αγρίνιο, στα κεντρικά της πόλης.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε εμβρόντητο δύο άντρες, έναν νεαρό, περί τα 25, και έναν μεσήλικα περί τα 50 έτη, να εμπλέκονται σε καυγά-επεισόδιο σε πολυσύχναστο σημείο, όπου πλήθος νέων διασκέδαζε, σύμφωνα με όσα αναφέρει το agriniopress.gr.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι όχημα που οδηγούσε ο ένας εκ των δύο σταμάτησε στο δρόμο, ο οδηγός κατέβηκε και λίγα δευτερόλεπτα μετά βγήκε από το… πορτμπαγκάζ ο έτερος.

Οι δύο άνδρες φέρονται να συνεπλάκησαν για κάποια λεπτά, με τον κόσμο που βρισκόταν επί τόπου να μένει άναυδος από το σκηνικό.

Μπήκε στο… πίσω κάθισμα και έφυγαν μαζί

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι αφότου ο ένας εκ των δύο τραυματίστηκε ελαφρά, πέφτοντας σε κολονάκι, στο σημείο κλήθηκε ΕΚΑΒ.

Ωστόσο, οι δύο άνδρες μπήκαν ξανά στο όχημα και έφυγαν από το σημείο, με τον άνδρα που βγήκε από το πορτ μπαγκάζ να επιβιβάζεται στα… πίσω καθίσματα αυτή τη φορά.

  Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.