Καρδίτσα: Τα χωριά που παραμένουν στις λάσπες και το νερό



Στις λάσπες και στα νερά συνεχίζουν να βρίσκονται μέχρι και σήμερα χωριά στην Καρδίτσα, μετά την κακοκαιρία Elias.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, Κωνσταντίνο Νούσιο, τα χωριά που ακόμη υπάρχει νερό σε δρόμους και αυλές σπιτιών από τις πλημμύρες είναι η Μεταμόρφωση και ο Βλοχός.
Καθημερινή είναι η μάχη που δίνεται από τις αρμόδιες αρχές και τους κατοίκους και για την αποκατάσταση κυρίως της προσβασιμότητας και την οδική επικοινωνία των πληγεισών περιοχών.
Συνεργεία της περιφέρειας Θεσσαλίας, με όλο το διαθέσιμο προσωπικό και τα μηχανήματα, επιχειρούν σε διάφορα σημεία της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας πραγματοποιώντας επεμβάσεις στους επαρχιακούς δρόμους, εργασίες σε γέφυρες, καθαρισμούς ρεμάτων και τάφρων, αποκατάσταση αναχωμάτων σε ποταμούς, όπως και καθαρισμούς φερτών σε δρόμους.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.