Πληροφορίες για 9 κρούσματα λεπτοσπείρωσης σε στρατιωτικους




Πληροφορίες για 9 κρούσματα λεπτοσπείρωσης σε στρατιωτικους

Η μοναδική αγωνία των ηγεσιών ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ είναι πως δεν θα δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε έχει σχέση με την καταστροφή στο Στεφανοβίκειο . Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα ελικόπτερα και τον τεχνικό εξοπλισμό που χάθηκε. Την ίδια τακτική ακολουθούν και για το προσωπικό το οποίο εξοντώνουν με απεριόριστη και χωρίς νόημα εργασία μέσα σε ένα άκρως επικίνδυνο για την υγεία τους περιβάλλον.

Πληροφορίες στις οποίες έχουν υποχρέωση να απαντήσουν οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ αναφέρουν ότι υπάρχουν ήδη 9 κρούσματα λεπτοσπείρωσης σε στρατιωτικούς που δούλευαν με βάρκες στο Στεφανοβίκειο . Οι δύο είναι πιο σοβαρά και όλοι νοσηλεύονται στο 401 ΓΣΝΑ κι όχι στη Λάρισα . Η μεταφορά στο 401 ΓΣΝΑ έχει να κάνει με τον έλεγχο της ενημέρωσης .

Το μόνο που μένει να ακούσουμε από ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ είναι ότι και τα κρούσματα λεπτοσπείρωσης εμπίπτουν στο…απόρρητο! Επειδή έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ζωές πλέον καλό θα ήταν να σοβαρευτούν και να ενημερώσουν για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας έχει ενημερωθεί για αυτές τις εξελίξεις;
Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.