ΔΕΗ: 10% αύξηση στα τιμολόγια ρεύματος για τον Νοέμβριο


 


 


Ένα νέο πακέτο αυξήσεων στα τιμολόγια ρεύματος, τίθεται σε εφαρμογή από τον Νοέμβριο, καθώς οι τιμοκατάλογοι που ανακοίνωσαν οι πάροχοι είναι αυξημένοι κατά 10%.

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ η χρέωση 17 λεπτά/KWh για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες και 18,2 λεπτά για πάνω από αυτό το όριο, ενώ η χρέωση στο νυχτερινό τιμολόγιο (για όσους διαθέτουν) είναι 12,9 λεπτά/KWh.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Οκτώβριο η χρέωση ήταν 15,5 λεπτά/KWh για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες και 16,7 λεπτά για πάνω από αυτό το όριο, ενώ η χρέωση στο νυχτερινό τιμολόγιο (για όσους διαθέτουν) ήταν 11,4 λεπτά/KWh.

H τελική τιμή κιλοβατώρας θα προκύψει μετά την κρατική επιδότηση ρεύματος που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Υπενθυμίζεται πως ο Δεκέμβριος θα είναι ο τελευταίος μήνας των επιδοτήσεων των οικιακών τιμολογίων ρεύματος, ενώ από τον Ιανουάριο επανέρχεται η ρήτρα αναπροσαρμογής.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.