Δασική πυρκαγιά στην Σκάλα Κεφαλλονιάς!!


 


 Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη Σκάλα Κεφαλονιάς, κοντά στον οικισμό, κατακαίοντας δασική έκταση, ενώ ισχυροί άνεμοι δυναμώνουν το πύρινο μέτωπο (φωτογραφίες kefaloniapress.gr).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία ειδοποιήθηκε σχεδόν ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα χθες Κυριακή για τη φωτιά.

    Οι άνεμοι πνέουν σε αντίθετη κατεύθυνση από τα σπίτια

  Aμέσως σήμανε συναγερμός και δύναμη 32 πυροσβεστών με 12 οχήματα έσπευσε στην περιοχή όπου επιχειρεί για την κατάσβεση μαζί με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Οι άνεμοι είναι ισχυροί αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες από τους ανθρώπους που επιχειρούν, πνέουν σε αντίθεση κατεύθυνση από τα σπίτια, τα οποία, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν κινδυνεύουν παρότι το πύρινο μέτωπο φαίνεται να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον οικισμό.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.