Αλλαλούμ με την απεργία σε Μετρό Ηλεκτρικό!!


 


 Μόνο με μία λέξη μπορεί να περιγράψει κανείς όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες σχετικά με την απεργία στο Μετρό: αλαλούμ.

 Πίσω, όμως, από τη θολούρα αυτό που καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι είναι ότι για άλλη μια φορά μια σειρά απεργίες βγαίνουν παράνομες και, μάλιστα, πριν από τη μεγάλη απεργία ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ κρίθηκαν παράνομες αφού το δικαστήριο εν μέρει δέχτηκε την προσφυγή των διοικήσεων.

Παράνομη, επίσης κρίθηκε η απεργία της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ), που είχαν ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, αύριο Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.

Στο Πρωτοδικείο Αθηνών είχαν προσφύγει κατά της απεργίας η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και το υπουργείο Μεταφορών.

Σε σχέση με το Μετρό τα πράγματα είναι ακόμη πιο περίπλοκα.

Η αγωγή της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ απορρίφθηκε από το δικαστήριο

 

Η ίδια πριν από λίγο ανακοίνωσε ότι: «Σας ενημερώνουμε, πως αύριο Πέμπτη 21/09 οι Γραμμές 2 & 3 του Μετρό θα λειτουργήσουν από την έναρξη κυκλοφορίας ως τη 1μιση το μεσημέρι.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση και για τη Γραμμή 1 του Μετρό Πειραιάς – Κηφισιά».

Περισσότερα σε λίγο…

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.