Μεσολόγγι: Γυναίκα πήγε να καθαρίσει τη μηχανή και διαμελίστηκε




 Μεσολόγγι: Γυναίκα πήγε να καθαρίσει τη μηχανή και διαμελίστηκε

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στο Μεσολόγγι όταν μια εργαζόμενη σε κρεοπωλείο επιχείρησε να καθαρίσει τη μηχανή που κόβει το κρέας και διαμελίστηκε.

Η άτυχη γυναίκα Αλβανικής καταγωγής ηλικίας 50 ετών καθάριζε την κρεατομηχανή όταν για άγνωστο λόγο μπλέχτηκαν τα μαλλιά της στη μηχανή με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Το δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (29/09) και το τραγικό περιστατικό σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σημειώθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της, η οποία έχει υποστεί σοκ και διακομιστηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με νευρικό κλονισμό.

Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ αλλά και η Πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβίσουν την σορό της άτυχης γυναίκας.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.