Τραυματισμένος άνδρας βρέθηκε στις όχθες του Αχελώουστον Μεσόπυργο Άρτας


 


 Στο νοσοκομείο Άρτας νοσηλεύεται με βαριά τραύματα 69χρονος άνδρας που χθες το απόγευμα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του - δίπλα στο νεκρό αλογό του - στις όχθες του Αχελώου στο Μεσόπυργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρει τραύματα από κυνηγετικό όπλο, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας - χωρίς να αποκλείουν την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας  - εστιάζουν σε κυνηγετικό ατύχημα, καθώς νωρίτερα στην περιοχή θεάθηκε ομάδα κυνηγών.

Ο τραυματισθείς - αλβανικής καταγωγής - που περιγράφεται ως φιλήσυχος άνθρωπος, είναι εγκατεστημένος από χρόνια στην περιοχή του Μεσόπυργου Άρτας και δουλεύει ως εργάτης γης.

Πηγή: ΕΡΤ 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.