Έκπληξη από τις αξονικές εξετάσεις στις μούμιες εξωγήινων στο Μεξικό


 

 


 

 Στις σορούς βρέθηκαν εμφυτεύματα από κάδμιο και όσμιο. Το τελευταίο είναι από τα πιο σπάνια ορυκτά που βρίσκει κανείς στον φλοιό του πλανήτη μας.

 

 Σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα καταλήγουν οι νέες μελέτες των επιστημόνων πάνω στις «μούμιες» δύο πλασμάτων που φέρουν «εξωγήινα χαρακτηριστικά» και είχαν μείνει χιλιάδες χρόνια σε σπηλαιώδες ορυχείο στο Περού ώσπου μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στο Μεξικό.

Σε γενικές γραμμές ο Δρ. Χοσέ ντε Χεσούς Ζάλσε Μπενίτες, που είναι διευθυντής του μεξικάνικου Ινστιτούτου Ερευνών Επιστημών Υγείας, δήλωσε πως μετά από ακτινογραφίες που έγιναν στις δύο μούμιες διαπιστώθηκε πως οι σκελετοί δεν ήταν συναρμολογημένοι αλλά «ενιαίοι» και πως τα κρανία δεν είχαν ενδείξεις παραποίησης ώστε να πάρουν ένα μάλλον αλλόκοτο σχήμα. Επιβεβαίωσαν επίσης πως στο ένα από τα δύο σώματα εντοπίστηκαν μεγάλοι σβώλοι που έμοιαζαν σαν αυγά, υποδηλώνοντας πως ήταν θηλυκό.
Τρία αυγά εντοπίστηκαν στο εσωτερικό της μίας από τις δύο μούμιες

    A doctor in Mexico is claiming that he has proof that the three-fingered alleged ‘aliens’ found last week are the real deal.

    Dr Jose de Jesus Zalce Benitez says there are lab tests that have shown ‘no evidence of any assembly or manipulation of the skulls’. pic.twitter.com/9ZaTRPrvpC
    — Metro (@MetroUK) September 19, 2023

Επίσης ανακοινώθηκε πως κάθε μούμια είχε τρία δάχτυλα σε κάθε ένα από τα δύο άνω άκρα, πως το μακρύ κρανίο και ο αναδιπλούμενος λαιμός θύμιζαν «τυπικά χαρακτηριστικά πτηνών» και τόνισαν πως κανένα εκ των δύο δεν έφερε δόντια.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν άλλα δύο στοιχεία: Στις σορούς βρέθηκαν εμφυτεύματα από κάδμιο και όσμιο, με το τελευταίο να είναι ένα από τα πιο σπάνια και πιο ακριβά ορυκτά που βρίσκει κανείς στον φλοιό του πλανήτη μας.

Ο Δρ. Μπενίτες ξεκαθάρισε πως έγιναν και εξετάσεις DNA διαβεβαιώνοντας πως αυτό δεν σχετίζεται «με τίποτε γνωστό» ως σήμερα.

 kosmodromio.gr 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.