Τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με 2 ΙΧ και έπεσε σε χαντάκι – Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες


 


Τροχαίο με τουριστικό λεωφορείο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο 522ο χιλιόμετρο της ΠΑΘΕ, στο ύψος του Κιλκίς, στην έξοδο προς Ευζώνων.

Ειδικότερα, το τροχαίο σημειώθηκε όταν το λεωφορείο με 78 επιβάτες, συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα. Το λεωφορείο και το ένα εκ των δύο άλλων οχημάτων, έπεσαν σε χαντάκι μετά από μετωπική σύγκρουση του λεωφορείου και του ενός αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ eidisis.gr υπάρχουν 25 τραυματίες ενώ 8 από αυτούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, το λεωφορείο είναι με σέρβικες πινακίδες, ενώ οι νεκροί φέρονται να είναι από το ένα όχημα, από το οποίο ο 4ος επιβάτης είναι βαριά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, 3 άνθρωποι που επέβαιναν στα Ι.Χ, ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

    Χωρίς τις αισθήσεις τους #απεγκλωβίστηκαν δυο επιβάτες ΕΙΧ οχήματος, ύστερα από σύγκρουση με έτερα οχήματα, συνεπεία τροχαίου στο 522ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Ευζώνων, στο δήμο Παιονίας #Κιλκίς.
    Επιχείρησαν 18 #πυροσβέστες με 6 οχήματα.

    — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 10, 2023

Τραυματισμένοι είναι οι υπόλοιποι δύο επιβαίνοντες στα αυτοκίνητα, όπως και όλοι οι επιβάτες του διώροφου λεωφορείου.

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής που βρέθηκαν στο σημείο, 6 οχήματα και δύο πυροσβέστες, επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό 2 ατόμων από το ένα Ι.Χ, τα οποία ανασύρθηκαν χωρίς αισθήσεις.

Επτά ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τραυματίες σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.