Έργα 170 εκατομμυρίων ευρώ σε επιχειρηματία που ελέγχεται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος


 

 

    Έργο μαμούθ 157 εκατ. ευρώ για την εγκατάσταση οπτικών ινών με ειδικούς αισθητήρες που θα ελέγχουν την κατάσταση 100 σιδηροδρομικών και 150 οδικών γεφυρών ανά την Ελλάδα.

    Δουλειές και με Γιώργο Πατούλη, Απόστολο Τζιτζικώστα και Κώστα Μπακογιάννη.

    Γιατί ελέγχεται από την ελληνική «Αρχή Kαταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκ
ληματικές Δραστηριότητες», κατόπιν ενημέρωσης από την αντίστοιχη γαλλική αρχή (FIU), γνωστή και με την επωνυμία «Τρακφίν».

Του Αρη Χατζηγεωργίου

Άφησαν επί δεκαετίες εκατοντάδες γέφυρες χωρίς συντήρηση, στο έλεος του χρόνου και των καιρικών φαινομένων και τώρα, μπροστά στον κίνδυνο κατάρρευσης, σπεύδουν να τοποθετήσουν πανάκριβα συστήματα παρακολούθησης της δομικής τους κατάστασης. Το αποτέλεσμα; Να κηρύσσεται μονίμως ανάδοχος στους διαγωνισμούς η ίδια εταιρεία που κατεβαίνει χωρίς αντίπαλο, ενώ ο βασικός της μέτοχος ελέγχεται στην Γαλλία και την Ελλάδα για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.


Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ

 Militaire News 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.