Φωτιά στη Σταμάτα – Έφτασαν στα σπίτια οι φλόγες-Ήχησε το 112



Φωτιά στη Σταμάτα – Έφτασαν στα σπίτια οι φλόγες-Ήχησε το 112

Μετά τις 12 το μεσημέρι ξέσπασε η πυρκαγιά στη Σταμάτα στη ρεματιά στα αριστερά του οικισμού. 

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε ταυτόχρονα σχεδόν σε πολλές εστίες από τα σύνορα με τον συνοικισμό των Ποντίων έως και εντός του πολεοδομικού ιστού της Σταμάτας στο δρόμο για την Άνοιξη.

 Εξαρχής επιχείρησαν 3 ελικόπτερα και 2 καναντέρ. Τα ελικόπτερα στη συνέχεια έγιναν 4. 

Ήταν υποχρεωμένα να επιχειρούν από πολύ χαμηλό ύψος μέσα στις αυλές των σπιτιών για να σβήσουν τις εστίες. Ταυτόχρονα, στο έδαφος επιχειρούσαν εξαρχής 31 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου και  12 οχήματα.

Oλόκληρος ο μηχανισμός του Δήμου Διονύσου αλλά και όλων των γειτονικών Δήμων έσπευσαν αμέσως στο ύψος της φωτιάς το οποίο εκτεινόταν τουλάχιστον σε ένα χιλιόμετρο μήκος.

Eστίες  εκδηλώθηκαν εντελώς αιφνιδιαστικά μέσα στους αυλόγυρους των σπιτιών ενώ μια εστία εκδηλώθηκε χωρίς να το περιμένει κανείς σε αρκετά μεγάλη απόσταση από το πύρινο μέτωπο πίσω από το φαρμακείο Χαριτάτου στη Λεωφόρο Σταμάτας.

KΑΘΑΡΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΌ
Πληροφορίες για γκαζάκια που έσκαγαν ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ  σε πολλα σημεια ψάχνει η 
πυροσβεστική
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.