Χωρίς ευρήματα DNA η δικογραφία για τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια-Καταγγελία: «Έψαχναν για στοιχεία στη γέφυρα που πριν λίγες ώρες έπλυναν με πιεστικό»


Απίστευτο και όμως αληθινό. Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τα τραγικά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν περιέχει ευρήματα γενετικού υλικού προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης ή οι δράστες της στυγερής δολοφονίας του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Αυτό καταγγέλλει ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση ενός εκ των Ελλήνων συλληφθέντων από τα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μιλώντας στο documentonews.gr ο κ. Κούγιας χαρακτηρίζει ως «πρωτοφανές το γεγονός, καθώς ο εισαγγελέας δεν μπορεί να προχωρήσει σε καμία ταυτοποίηση των δραστών δίχως DNA».

Σημειώνεται ότι χθες ξέσπασε σάλος, με την αποκάλυψη του φωτογράφου Γιάννη Κέμμου ο οποίος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook δύο φωτογραφίες. Όπως εξήγησε , η πρώτη είναι τραβηγμένη από εκείνον στις 08:34 το πρωί της Τρίτης, δείχνοντας συνεργεία να πλένουν με πιεστικό τη γέφυρα όπου σημειώθηκε η αιματηρή επίθεση των χούλιγκαν το βράδυ της Δευτέρας.

Έπειτα, παραθέτει μία δεύτερη φωτογραφία, από άλλον φωτορεπόρτερ από το ίδιο σημείο λίγο πριν τη μία το μεσημέρι. «Έχει έρθει αστυνομία και κάνει έρευνες για να βρούνε στοιχεία για το έγκλημα στη γέφυρα που πριν λίγες ώρες έπλυναν με το πιεστικό. Αν αυτό δεν είναι επικοινωνιακή παπάτζα τότε πραγματικά ανησυχώ πού για το επίπεδο και την ποιότητα των ερευνών που γίνονται από την ελληνική αστυνομία για το συγκεκριμένο τουλάχιστον περιστατικό», σημειώνει χαρακτηριστικά.

documentonews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.