ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤ



Οι βρυκόλακες που πίνουν το αίμα μας τόσα χρόνια και θέλουν να μας σώσουν (εδώ γελάστε δε θα σας παρεξηγήσει κανείς) δίνουν ρέστα υποκριτικής επάνω στην κατακα(η)μμένη Ελλάδα μας(;)
Ο επιτελάρχης εξαφανισμένος, (ίσως ψάχνει ακόμα το αριστερό καφέ και το δεξί μαύρο μποτάκι του), η Ε.Ε. να μας στηρίζει νοερά μέσω social media και να στέλνει βοήθεια αφού έχουμε κατακαεί (μόλις κάηκαν οι εκτάσεις που ήθελαν για ''επενδύσεις'')
Η Περιφέρεια Αττικής σήμερα το πρωί, την ώρα που καιγόταν η Πάρνηθα εξαπέλυε  στα social μύδρους κατά της Δούρου για το Μάτι!!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Η ΔΟΥΡΟΥ ΚΥΡΙΟΙ, ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ.
 ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.
Υπάρχει μια παροιμία που λέει ''Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει…
 ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ..... ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ....ΑΣΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ.
Επιτελάρχες και ''σύμμαχοι εταίροι''(!) αφού μας ξεζούμισαν οικονομικά και μας εξαθλίωσαν έρχονται τώρα να μας δείξουν την υποστήριξη τους.

ΡΕ ΟΥΣΤΤΤT


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.