Τέμπη: Μηνυτήρια αναφορά για παρεμβάσεις στο σημείο της τραγωδίας





Στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου προχωρούν, σήμερα το μεσημέρι, εκπρόσωποι συγγενών των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο δικηγόρος κ. Αντ. Ψαρόπουλος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η μηνυτήρια αναφορά, στην Εισαγγελία της Λάρισας, στρέφεται κατά παντός υπευθύνου για τις εκτεταμένες παρεμβάσεις που έγιναν στον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στον Ευαγγελισμό Τεμπών.


Ο κ. Ψαρόπουλος έκανε μάλιστα λόγο για «αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος», υποστηρίζοντας ότι η Δικαιοσύνη θα πρέπει να ρίξει άπλετο φως και στο συγκεκριμένο θέμα και να απαντηθούν πολλά ερωτήματα που βασανίζουν τις οικογένειες των αδικοχαμένων θυμάτων της τραγωδίας.

«Από τα όσα γνωρίζουμε απομακρύνθηκε τεράστιος όγκος χωμάτων με συνέπεια να αλλοιωθεί εμφανέστατα ο τόπος του δυστυχήματος. Από την στιγμή που προκλήθηκε έκρηξη ή φωτιά έπρεπε να αναλυθεί ο όγκος των χωμάτων. Έχει μεταφερθεί σε σημείο που δεν γνωρίζουμε. Δεν έχουμε λάβει απαντήσεις. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι σημαντικό διότι δυσκολεύει την πραγματογνωμοσύνη όλων όσων έκαναν την αυτοψία. Η δειγματοληψία έγινε από το χημείο του κράτους στις 30 Μαρτίου δηλαδή 30 ημέρες μετά το δυστύχημα», είχε αναφέρει ο κ. Ψαρόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που είχαν δώσει εκπρόσωποι των συγγενών των θυμάτων στα μέσα Ιουλίου.
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.